LA REVEDERE TIMP PIERDUT! 10 TIPS&TRICKS DIN PARTEA COLEGILOR TEHNICIENI

Care sunt lucrurile consumatoare de timp din laborator? Haosul, erorile și prea mult spațiu sunt cu siguranță printre ele. Zece sfaturi de la colegii tehnicieni despre cum să câștigi timp în munca zilnică.
1. Puneți materialul la îndemână. Așezarea sablatorului dentar la același nivel cu mobilierul standard aduce o povară suplimentară pe partea inferioară a spatelui. Evitați acest lucru plasându-l mai sus.
2. Așeză-ți vacuumul malaxor în ipsos aproape de conducta de scurgere. Vei evita multe plimbări scurte.
3. O suprafață largă de lucru minimizează erorile. Deteriorarea sau ruperea unei lucrări de practică înseamnă să chemi dentistul să ceară informații sau chiar să elaboreze o lucrare incorectă care trebuie refăcută.
4. Turnați modelul cu un sistem confortabil și rapid, astfel încât să poată fi setate în mai multe dimensiuni simultan.
5. Dăm modelele cu ceară, astfel încât să nu fie necesar să le tăiați și, în special, astfel încât să nu fie nevoie să goliți palatele.
6. Cu cât modelarea este mai scurtă, cu atât economisești mai mult timp în elaborarea protezei finale. În caz contrar, va trebui să fornați urmele mai târziu, ceea ce ar putea modifica structura și aspctul estetic al dinților.
7. Pentru a configura protezele complete într-un mod eficient în timp, începeți cu maxilarul superior, deoarece aceasta este partea care nu se mișcă în gură. Apoi aveți baza mușcăturii din care puteți trece la maxilarul inferior.
8. Pentru a accelera configurarea, utilizați o linie de dinți care permite o interblocare ușoară și o poziționare rapidă: cu noii dinți Delara, instalarea durează 25 de minute și mai puțin de o oră, inclusiv cu ceară.
9. Dacă masa dvs. de ceramică o simțiți uscată, reumpleți-o cu un lichid de modelare a apei, pentru a evita modificările nedorite ale umbrei și corecțiile care necesită timp.
10. Pentru a minimiza erorile, diferențiați între zona pentru „ lucrări” și „zona de ambalare pentru expedieri”.
11. Grupați lucrări similare sau grupați-le după data livrării.

 

SFAT DE LA KULZER! Începeți ușor. Alege trei idei, împărtășește-le și pune-le în aplicare împreună cu echipa ta. După ce lucrurile, care consumă timp sunt eliminate, încercați următoarele trei. Acest lucru duce la un sentiment rapid de realizare și motivează întreaga echipă să facă mai multe schimbări.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.