Informații pentru clienții noștri, partenerii de afaceri și toți prietenii Kulzer

Răspândirea actuală a noului coronavirus este o provocare globală și pune cereri mari tuturor guvernelor, companiilor și furnizorilor de servicii medicale ca și voi, clienții noștri. Vrem să vă asigurăm cu această înștințare, că vă puteți baza pe promisiunea noastră de a fi partenerul dvs. pe viață pentru nevoile dvs. stomatologice. Puteți conta continuu pe noi, pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie, pentru a vă ajuta pacienții. Am dori, să vă oferim o perspectivă asupra măsurilor luate de Kulzer, pentru a asigura furnizarea continuă a soluțiilor noastre și a sprijinului dvs., clienților noștri.

Oferta de produs:
Pe lângă implementarea unor reguli puternice de igienă personală, am cerut tuturor angajaților, care pot, să lucreze de acasă. În producție și cercetare și dezvoltare am luat măsuri, pentru a reduce contactul de la persoană la persoană și am limitat accesul la facilități, pentru a reduce riscul de infecție. Până acum acest lucru ne garantează capacități complete de producție. Împreună cu partenerii noștri de logistică, putem livra toate mărfurile comandate, fără limitări.

Contact de la și către clienții noștri:
În urma recomandărilor WHO pentru comunitatea stomatologică, am decis să îi facem pe vânzătorii, să lucreze de acasă pentru a reduce contactele personale. Acest lucru vă protejează, precum și oamenii noștri de vânzări. Clienții noștri și serviciile tehnice sunt disponibile pe telefon pentru dvs., obișnuit.

Programe de instruire și educație:
Până la o notificare suplimentară, toate programele de instruire și educație programate sunt anulate sau amânate la o dată ulterioară. Vă rugăm să luați în considerare paginile noastre web pentru anunțuri suplimentare. Spuneți-ne cum vă putem susține.
Chiar acum, gândurile noastre se adresează tuturor persoanelor afectate din întreaga lume. Suntem cu toții în acest sens și nu știm, cât va dura această situație, dar trebuie să fim siguri: Kulzer face tot ce poate, pentru a vă proteja sănătatea și poporul nostru și pentru a  sprijini, clienții și partenerii noștri în cel mai bun mod.

Aveți grijă și rămâneți sănătoși.

Salutări calde,

Marc Berendes
CEO Kulzer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.