Dynamix Speed – 2019 Product Award

The Dental Advisor situează pe primul loc pentru al 6-lea an consecutiv, aparatul de mixare automată Dynamix® speed în TOP-ul produselor din 2019.
TOP produse 2019 recomandă produsele de cea mai înaltă calitate către dentişti din întreaga lume.

 

Comentariile consultantilor

  • “Incarcarea unei linguri de amprenta este in mod obisnuit dificil de facut pentru mine pentru ca trebuie sa apas cu putere pistonul dispenserului automix. Acest sistem de livrare este simplu ca apasarea unui buton. Literal.”
  • “Cartusele sunt foarte simplu de schimbat”
  • “Varfurile de mixare scurte economisesc material”
  • „Amestecare rapidă și rezultate excelente.”
  • „Aș dori să am o pedală de picior, astfel incat sa am ambele mâini libere”.

Descriere

Dynamix Speed este o unitate de amestecare automată a materialelor de amprenta cu trei opțiuni de viteză. Este proiectat pentru a facilita amestecarea și extrudarea materialelor de amprentă polieter, VPS și alginat, cu un raport de amestec de 5:1 în cartușe de plastic sau în pungi de folie de aluminiu.

Dynamix Speed este o îmbunătățire a mașinii originale Dynamix cu trei viteze diferite de livrare – două pentru încărcarea lingurilor și una pentru încărcarea seringii de elastomer. Opțiunea de mare viteză extrudeaza material de două ori mai rapid decât mașina originală. Cartușele sunt marcate cu un simbol care indică setarea corectă a vitezei, pe baza vâscozității materialului.

Aparatul de mixare automata vine cu o garanție de doi ani, cu opțiunea de a prelungi perioada de garanție pentru încă doi ani. Dynamix Speed a fost evaluat de 12 consultanți în 56 de utilizări. Acest mixer de material de amprenta a primit un rating clinic de 96%.

 

Dynamix speed este o unitate excelentă pentru amestecarea și distribuirea materialului de amprentă. Viteza rapidă îl face să se remarce printre mixere, încărcând lingurile într-o perioadă scurtă de timp. În comparație cu amestecarea manuala (chituri) sau extrudarea dintr-un cartuș automix care poate provoca oboseală a mâinii, asistenții dentari au remarcat că utilizarea

Dynamix speed a fost lipsita de efort. Unitatea funcționează cu toate mărcile de materiale de amprenta. Mașina are o dimensiune compactă și un aspect elegant, iar funcțiile sunt marcate clar. Un indicator de nivel de umplere permite estimarea vizuală a cantității de material rămas în cartuș.

Sfat clinic

• Doar cartușele Dynamix etichetate cu un simbol „stea” pot fi livrate la opțiunea de mare viteză.