cara Print 4.0 Rapidă, precisă, economică: potrivirea perfectă

Kulzer lansează imprimanta 3D cara Print 4.0 – pentru laboratoarele dentare, capabilă să printeze o gamă largă și extinsă de aplicații dentare. cara Print 4.0 este răspunsul pentru tehnicienii dentari care caută o metodă mai rapidă și mai economică de producere a aparatelor dentare pe bază de polimeri. Nu numai că oferă o alternativă rentabilă de frezare pentru anumite indicații, este mai rapidă decât alte imprimante 3D de pe piață, satisfăcând totuși toate cerințele de precizie.

” Digital Light Projection (DLP) face cara Print 4.0 mai rapidă, mai economică și mai precisă decât tehnologia cu laser, dar este chiar mai rapidă decât cele mai multe sisteme DLP”, spune dr. Ulrich Koops, Product Manager of Digital fixed Prosthetics and 3D Printing at Kulzer.. „Calculul inteligent al secvenței de iluminare și mișcarea mecanică a axei z, combinate cu proprietățile unice ale ferestrei tavă, accelerează semnificativ întregul proces.”

Beneficiile imprimantei 3D cara Print 4.0:

  • Rapidă: posibil cea mai rapidă disponibilă astăzi, obineti cele mai multe rezultate printate în <1 oră
  • Precizie: Respectă toate cerințele de precizie 3D
  • Economica: Reduce costurile și timpul de procesare

Sistemul cara pentru printarea 3D este unul deschis si opereaza cu fisiere open STL folosite de programele CAD, spre exemplu 3Shape DentalDesigner. Software-ul cara Print CAM este inclus la achizitia imprimantei cara Print 4.0 fara alte costuri suplimentare pentru licenta.

Sprijin pentru succesul de durată

Experții calificați ofera suport înainte, în timpul și după procesul de achiziție.

Testează-ne! Timite un fisier STL pe adresa de e-mail info-romania@kulzer-dental.com si ne poti testa live calitate la showroom-ul nostru de pe Str. Academiei, nr 2, ap 10, et 2.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.