Termeni si conditii

Generalitati termeni de utilizare si limitari

Va rugam sa cititi cu atentie „Termenii si Conditiile” de pe acest website. Folosirea ulterioara a acestui website implica acceptarea libera si neconditionata de catre dumneavoastra a „Termenilor si Conditiilor” prezentate aici.

Folosirea acestui website si a datelor/informatiilor prezentate aici se va face exclusiv pe riscul dumneavoastra personal.

Proprietarul website-ului KULZER HUNGARY KFT face toate eforturile rezonabile pentru a proteja de virusi si atacuri cibernetice prezentul website.  Nu ne asumam nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici un fel de pierdere suferita din cauza virusilor informatici sau pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website.

Website-ul nostru va poate oferi, in anumite pagini, link-uri automate la alte pagini de internet. Acest fapt nu insemana ca suntem in vreun fel asociati cu aceste websiteuri. Ca urmare nu putm fi facuti raspunzatori pentru vreun risc, de orice natura, cu privire la continutul acestor website-uri anterior mentionate.  Va recomandam ca, inainte de a utiliza aceste website-uri, sa cititi cu atentie paginile referitoare la Termenii legali si la politica de confidentialitate aferente fiecarui website in parte.

Prin accesarea prezentului website acceptati sa renuntati in mod expres la orice pretentie fata proprietarul website-ului KULZER HUNGARY KFT si fata de reprezentantii sai.

Ne rezervam dreptul ca in orice moment si fara o notificare prealabila sa restrictionam, sa suspendam sau sa interzicem accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune a acestuia.

Prezentul material poate fi modificat in orice moment fara notificare prealabila, asa cum va considera potrivit proprietarul website-ului.

Politica de confidentialitate

Informatie cu caracter personal precum si materialele transmise catre acest website sunt supuse prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website si actiuni asupra acestora vor fi posibile conform legislatiei europene in vigoare.

Pentru datele personale se respecta legislatia in vigoare respectiv legea 677/2001 modificata si completata. Informatii suplimentare in acest sens puteti gasi pe www.dataprotection.ro

Datele cu sau fara caracter personal comunicate pe acest website pot fi transmise catre partenerii nostri externi in scopul realizarii de comunicari cu caracter informativ sau comercial.

Siguranta, acuratetea si integralitatea datelor

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile disponibile pe acest website care pot fi inexacte sau incomplete. Ca urmare orice raportare la datele/materialele de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc.

Proprietarul website-ului KULZER HUNGARY KFT nu are nici o responsabilitate legala sau de orice alt tip pentru nici un fel de daune, distrugeri, cheltuieli, costuri, pierderi e.t.c. rezultate ca urmare a deciziei dumneavoastra de a utiliza datele/informatiile de pe acest website. KULZER HUNGARY KFT nu are responsabilitati directe, indirecte, incidentale, speciale sau punitive care pot rezulta urmare a accesarii, utilizarii, respectiv incapacitatii de accesare/utilizare sau a schimbarii continutului acestui website.

Pentru a utiliza acest website trebuie sa fiti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza proactiv orice modificari ale materialului si/sau informatiilor de pe acest website si a va lua toate masurile de precautie necesare.

Restrictii in utilizarea website-ului

In urma accesarii website-ului sunt interzise (fara insa a se limita la) urmatoarele activitati:

Orice activitati pe care KULZER HUNGARY KFT proprietarul website-ului sau legislatia in vigoare le-ar putea considera imorale, inadecvate sau ilegale in orice fel.

Orice activitati de comunicare de date/informatii cu caracter obscen, pornografic,imoral, defaimator, denigrator, rasist sau altele asemenea.

Orice activitati care ar putea incalca drepturile oricarui alt vizitator al website-ului.

Orice actvitati care ar putea provoca daune de orice fel KULZER HUNGARY KFT, vizitatorilor sau tertilor, in acest sens fiind considerate dar fara a se limita la utilizarea de aplicatii/programe informatice care sa incalce sistemele si protocoalele de securitate.

Orice activitati care ar conduce direct sau indirect la defaimarea, calomnia sau jignirea proprietarului website-ului, vizitatorilor sau tertilor.

Informatii despre produse si servicii

Produsele, materialele si promotiile/ofertele pe acest website sunt destinate numai pentru clientii si utilizatorii din Romania, disponibilitatea lor in alte locatii trebuie verificata prin contactarea proprietarului website-ului KULZER HUNGARY KFT.

Imaginile de pe website sunt numai cu titlu de prezentare si nu atrag nici o responsabilitate a KULZER HUNGARY KFT, proprietarul website-ului.

Date/informatii  primite de la terti

Orice date, comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea KULZER HUNGARY KFT si poate fi folosit in orice scop considera acesta ca adecvat.

Datele/informatiile astfel primite pot fi folosite (dar fara a se limita)  la: reproducerea, dezvaluirea, transmiterea, publicarea, difuzarea sau expedierea prin posta sau prin orice alta modalitate adecvata considerata de proprietarul websiteului.

In plus, KULZER HUNGARY KFT poate sa utilizeze aceste date/informatii in orice scop considera potrivit  ( insa fara a se limita) la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, fotografie, mesaj sonor, propunere, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice mesaj/ comunicare transmisa prin intermediul acestui website.

Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie materiala sau de alt fel pentru tertii care au transmis datele/ informatia si in plus prin transmiterea acestor date/informatii.

Prin transmiterea datelor/informatiilor garantati ca sunteti proprietarul  acestora (al datelor/materialului/continutului transmis), ca aceste date/ material/continut nu sunt rasiste, calomnioase, imorale, inadecvate in continut  si ca folosirea lor de catre proprietar nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege nationala sau internationala in vigoare.

Proprietarul website-ului nu are nici o obligatie/restrictie de a folosi informatia astfel primita.

Drepturi de autor / proprietate intelectuala

Toate drepturile rezervate.

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile, sunetele, programele software  sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea detinatorului website-ului KULZER HUNGARY KFT sau sunt incluse pe website cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveti permisiunea sa accesati acest website si chiar sa reproduceti portiuni prin copiere,printare, descarcare pe un suport magnetic sau sa distribuiti aceste portiuni unor terti , in conditiile in care aceste portiuni nu sunt folosite in scopuri comerciale. Aceasta permisiune este valabila numai cu conditia sa respectati toate drepturile de autor si orice alte insemne de proprietate implicate.

Responsabilitate legala

Legislatia aplicabila este legislatia din Romania, orice controverse care nu pot fi rezolvate pe cale amiabila vor fi inaintate exclusiv instantelor din Bucuresti, Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.