cara Print 4.0

cara Print 4.0 2017-10-26T08:15:31+00:00

Rapidă, precisă, economică: potrivirea perfecta.

  • Cele mai multe rezultate printate în <1 oră
  • Respectă toate cerințele de precizie 3D
  • Reduce costurile și timpul de procesare

cara Print 4.0: o imprimantă 3D dezvoltată de specialiștii dentari

cara Print 4.0 oferă tehnicienilor dentari o metodă mai rapidă și mai economică de producere a aparatelor dentare pe bază de polimeri. Nu numai că oferă o alternativă rentabilă la frezare pentru anumite indicații, este mai competitivă decât alte imprimante 3D de pe piață, satisfăcând totuși toate cerințele de precizie.

Tehnologia pe scurt

Proiecția digitală a luminii (DLP) face cara Print 4.0 mai rapidă, mai economică și mai precisă decât tehnologia cu laser și este chiar mai rapid decât cele mai multe sisteme DLP. Calculul inteligent al secvenței de iluminare și mișcarea mecanică a axei z – combinat cu proprietățile unice – accelerează semnificativ procesul de fabricație. În plus, cara Print 4.0 are ca rezultat suprafețe mai uniforme și mai omogene decât imprimantele 3D concurente, în timp ce tava de rășină de lungă durată rămâne transparentă și stabilă, atâta timp cât nu este deteriorată mecanic.

 

Workflow digital cu cara Print 4.0

cara Print CAM software

Funcționează cu fișiere STL , furnizate de software-ul CAD, la alegere, cum ar fi Dental System (3Shape), DentalCAD (exocad) sau DWOS CAD (Dental Wings). Software-ul CAM Print  este inclus la achiziționarea cara Print 4.0, fără taxe ascunse de licențiere. Tehnicienii sunt încurajați să folosească cara Print 4.0 împreună cu materiale Kulzer. Acest lucru asigură rezultate de cea mai înaltă calitate și performanțe clinice garantate.

Mai multe informatii gasiti pe website-ul nostru central.

Aplicații cara Print 4.0 + dima:

 

 

 

 

 

 

 

Asigurați-vă locul în viitorul stomatologiei digitale – cara Print 4.0